TOP termékek

Hírek

2021.04.23 20:57

Dinamikusan változó termékkínálat

Felújított üzleti kategóriás és újracsomagolt termékek portfóliónkban (PC, LAPTOP, MONITOR.....)
•RENEW termékek is forgalmazunk (kiállított darabok, eredeti csomagolásban vagy eredeti szerviz csomagolásban lévő termékek)
•2 év alap garancia minden termékre (laptop, PC, monitor), mely akár 5 évre is kiterjeszthető
•előtelepített win 10 pro/home rendszerek minden pc-nél és laptopnál az árban
•magyar szitázott-gravírozott billentyűzet minden laptopnál - (nem matricázott !!)
•minden asztali PC-hez ingyen magyar billentyűzetet és egeret biztosítunk
•minden termékünket saját fejlesztésű öko csomagolásban kínáljuk

2021.04.05

---Jelenleg ezek a termékek nem elérherőek---

Az áruházban megrendelt gumiabroncsok átvehetők szállítási díj nélkül az alábbi helyeken.

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/475-3880

5500 Gyomaendrőd Pásztor János u. 36.

Okosóra

Utánvéttel történő vásárlás esetén is fizethet bankkártyával a futárnál

Tovább

Intelligens órák vásárlási útmutatója

Milyen funkciókat kell figyelembe vennie az intelligens karóra kiválasztása előtt? Tudjon meg többet ebben az útmutatóban, amely segít áttekinthetőbb képet kapni erről a hordható technológiai eszközről.

A vásárlási útmutató témái:
Mi az intelligens óra?
Az intelligens órák 5 funkciója
3 dolog, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt vásárolna egy intelligens órát

Mi az intelligens óra?
A Smartwatch egyfajta óra, amelynek információfeldolgozási képessége van, és megfelel az óra alapvető műszaki követelményeinek. A mobil technológia fejlődésével számos hagyományos elektronikai termék megkezdte a mobil funkciók, órák használatát is, amelyek csak a múltban láthatók, de most okostelefonokon vagy otthoni hálózatokon keresztül is csatlakoztathatók az internethez a bejövő megjelenítéséhez. hívásinformációk, Twitter és időjárási információk.


Jelenleg az intelligens órák nemcsak információt kapnak, hanem az egészség, a szabadidő és a szórakozás, valamint egyéb funkciók nyomon követését is elindították. Például jelenleg sok intelligens órában van pulzusmérés, alvásfigyelés, mozgásfigyelés, napi emlékeztető funkciók és így tovább. Ugyanakkor néhányuk válaszolhat a telefonra és csatlakoztathatja a Bluetooth-ot zenehallgatáshoz.

Az akkumulátor élettartama
Jelenleg a piacon lévő intelligens órák túlnyomó többsége 4 napon belül tart, és a legtöbb vásárló elégedett a több mint 7 napos akkumulátor élettartamával. minél hosszabb az akkumulátor élettartama, annál kevesebb a töltés, annál jobb az ügyfél tapasztalata.

Sport módok
A 9-12 mód az alapkonfiguráció. A speciális intelligens sportórákhoz tucatnyi sportmód létezik (amelyek alkalmasak a sport rajongók számára).


Megjelenés
A képernyő anyaga (az AMOLED képernyő színe színesebb, nem kell félnie az erős fénytől, jól látható), a képernyő mérete (az 1,2 mm 1,4 hüvelyk mind általános méretek, az ügyfél preferenciája és a nemek közötti választás szerint), a nagy felbontás tisztábbá teszi a tárcsát / ikont , külső megjelenés (beleértve a gombokat, a forgó előlapot, a gyűrű anyagát / kivitelét stb.).

Memória
A RAM futó memória határozza meg az óra sebességét, a ROM-on csak olvasható memória határozza meg, hogy az óra milyen sok szoftvert és zenét támogat a letöltéshez, stb.

Vízálló
Az IPxx, az első szám a szilárd védelemre, a második pedig a folyadékvédelemre utal.
Az intelligens órákban alkalmazott általános vízálló osztályok a következők: IP67, IP68 és 5ATM (az IP67 általában élettartamú vízálló, kezet / esőt moshat stb., Az IP68 általában a víz alatti 1,5 méteres ellátást jelenti, áztassa 30 percig, így lehet zuhanyozáshoz (hideg vízhez) és háztartási vízszigeteléshez használt, 5ATM vízálló, az ATM az angol nyomásellenes érték rövidítése, minden 10 méteres víz alatti mélység növekedése növeli a nyomást 1 atmoszféra értékével.
Vagyis 5ATM = 50 m vízálló, ami azt jelenti, hogy sekély vizekben, például úszómedencében vagy tengerparti úszásban is használható.

3 dolog, amelyet érdemes figyelembe venni, mielőtt vásárolna egy intelligens órát


Kompatibilitás és funkciók
Javasoljuk, hogy ellenőrizze először az okostelefonnal való kompatibilitást. Az intelligens órák legnépszerűbb operációs rendszere az Android Wear, amelyet a Google fejlesztett és probléma nélkül kompatibilis azokkal, akik Android mobiltelefonnal rendelkeznek.
Ha van iPhone, előfordulhat, hogy nem tudja teljes mértékben kihasználni az óra összes funkcióját, például előfordulhat, hogy egyes alkalmazásokat nem lehet letölteni vagy üzeneteket küldeni.
Ha intelligens órát vásárol a Watch OS-vel, az Apple operációs rendszerrel, akkor a kompatibilis modellek csak az iPhone 5 és újabb verziók. Mindenesetre ellenőrizze vásárlás előtt.
Ami a funkciókat illeti, a választás elkényezteti magát. Sportoló vagy? Akkor az intelligens órájának feltétlenül integrálnia kell lépésszámlálót, magasságmérőt, barométert és sebességmérőt, hogy nyomon tudja követni teljesítményét. Mindezt anélkül, hogy magával kellene vinnie a nagyméretű okostelefont.
Hazatérve, ezen adatok letöltésére és az előzmények létrehozására lehetőséget kell biztosítani egy speciális alkalmazásnak köszönhetően. Soknak hasznosnak, ha nem nélkülözhetetlennek is van egy olyan érzékelő, amely a pulzusának nyomon követésére is szolgál.
A legjobb márkájú modellekbe beépített GPS / Glonass is van, a kettős műholdas érzékelő rendszer, amely gyorsan azonosítja az Ön helyzetét, lehetővé teszi az ideális út megtalálását és a távolság kiszámítását.

Minőség, ár
Úgy tűnik, hogy a hordható eszközök képviselik a technológia jövőjét: már rendelkezésre áll széles körű intelligens órák minden igényre, néhányuknak elhanyagolható ára van, másoknak a beruházás jelentős. Minden az Ön igényeitől függ. Mit gondolsz, mit tehetsz az intelligens órával?
Néhány funkcióról már beszéltünk - azokról, amelyeket a sportolók leginkább szeretnek -, de vannak olyanok is, amelyeket mindenki gyakran használ.
Az intelligens karóra előnye, hogy nem kell magával hordoznia telefonját, így lehetővé kell tenni kihangosító telefonhívások kezdeményezését és fogadását, valamint a WhatsApp és a Facebook értesítések fogadását, az üzenetek ellenőrzését, talán hangparancsokkal.
A belső memóriának képesnek kell lennie arra, hogy tartalmazza a kedvenc lejátszási listáit annak érdekében, hogy sétáljon vagy futhasson a kedvelt zene ritmusához. De sok más alkalmazás is letölthető, természetesen a legteljesebb modellek esetében hajlandó költeni az alapvető intelligens karóra tíz-húszszeresére.

Tervezés és akkumulátor
Hasonlítsa össze a különféle modellek árait és funkcióit, de Ön is a tervezés iránt érdeklődik: ha bármilyen alkalomra alkalmas intelligens órát szeretne, ellenőrizze, hogy cserélhető hevederekkel rendelkezik-e, és vannak-e a piacon.
Egyes intelligens órák megjelenése nagyon hasonló a normál órákhoz, és ideális az elegancia szerelmeseinek.
Az akkumulátort illetően egyértelmű, hogy az időtartama felhasználástól és beállításoktól függően változik.

 

Tovább