Fizetési megoldás
Termékajánló
TOP termékek
Hírek
Személyi kölcsön
Partnereink
Hírlevél

Kerti gép, Barkács gép

Főkategória >Kerti gép, Barkács gép

VILLAGER® TERMÉKEK

A Villager termékeket úgy tervezték, tesztelték és válogatták, hogy azok megfeleljenek az európai EC irányelveknek és szabványoknak. A termékeinket magas minőség, korszerű formatervezés, megbízhatóság, innovativitás, biztonságosság és megfizethetőség jellemzi. A Villager termékek választéka olyan, óvatosan kiválasztott kerti és háztartási szerszámokat foglal magába, amelyeket valós körülmények között teszteltek és amelyek megfelelnek a legmagasabb megbízhatósági szabványoknak. Szintén, megfelelő kiegészítő felszerelést kínálunk az említettek biztonságos használata céljából. A Villager márka használatának teljes tapasztalata a vásárlás utáni szolgáltatásokat; a pótalkatrészeket; a műszaki támogatást és a szervízelést is magába foglalja. Mi a Villager cégből gondot viselünk az ügyfeleinkről és azok globális, regionális és helyi követelményeiről. Bárhol is tartózkodjon Ön, a közelében egy Villager iroda is található, amely specializált tanácsadást nyújthat


4 termék
Kerti gépek
7 termék
Barkács gépek


PÓTALKATRÉSZEK

Az eredeti pótalakatrészeinket a Villager gépekkel párhuzamosan fejlesztjük, ez azt jelenti, hogy ugyanazoknak a kritériumoknak felelnek meg és ugyanolyan módon teszteljük őket mint a gyártásban használatos részeket. Ily módon biztosítottak a tolerancia és az elérni szándékozott jellemzők marginális teljesítménye, valamint a gépek és a pótalkatrészek kompatibilitása. A pótalkatrészek egy meghatározott gép gyártásának befejezte után is elérhetők, úgyhogy könnyen folytathatja ugyanannak a gépnek a használatát évekig. Az erős logisztikai rendszerrel rendelkező hatékony globális hálózat gyors és biztos kézbesítést biztosít a régióban, a megrendelés átadását követő 24 órán belül. A pótalkatrészek a szervízszerződés részét alkothatják vagy közvetlenül a szervízkötpontunkból is megrendelhetők.

SZERVÍZHÁLÓZAT

A termékek minőségét néhány különböző paraméterrel összhangban határozzák meg. Egy ilyen a termékek szervízelésének lehetősége a jótállási időszak alatt és után, valamint az eredeti pótalkatrészek beszerzésének lehetősége. A meghatalmazott szervízbeszállítók megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkeznek, ami a széleskörű problémák hatékony megoldására szükséges. A Villager szervízhálózat folyamatosan bővül és fejlődik azzal a céllal, hogy megfeleljen az ügyfeleink elvárásainak. A Villager szervízbeszállítók az Önök gépeinek a javítását és a pótalkatrészek beszerzését végzik, így Önök egy helyen mindent megtalálhatnak.

Webáruház készítés